Skip to Store Area:

Magento Commerce

Uw winkelmand is leeg

Over Andere Wereld Wijnen

AWW_logo 

Andere Wereld Wijnen levert u het grootste assortiment aan van de beste Zwitserse wijnen dat u buiten Zwitserland kunt vinden.

Wij hebben bijzondere zorg besteed aan de selectie van de leveranciers. De eisen die we gesteld hebben zijn dat alle leveranciers zowel zelf de druiven verbouwen als ook van die druiven zelf de wijn maken.   Waar we naar op zoek zijn geweest zijn bedrijven die passie en liefde voor hun produkt hebben en zeer gecommiteerd aan de hoge Zwitserse kwaliteitseisen en de nog hogere eisen die zij daar zelf aan stellen.  We wilden per se geen bedrijven die enkel druiven verbouwen en de wijn door anderen laten produceren of andersom.

Daarnaast hebben we bewust gezocht naar een representatieve afspiegeling van wat Zwitserland als wijnland te bieden heeft. Een goede verdeling over de kantons, meerdere leveranciers, maar vooral een goede afspiegeling van de vele druivenrassen die binnen de Zwitserse grenzen verbouwd worden.

Hierdoor kunnen we u met trots een assortiment aanbieden uit 10 kantons verspreid over geheel Zwitserland afkomstig van leveranciers die in alle gevallen de top zijn binnen hun kanton en tot de top behoren van Zwitserland. Een groot aantal daarvan zijn ook winnaar van de Grand Prix du Vin Suisse, waarbij de Zwitserse wijnproducenten vanuit hun midden jaarlijks de beste kiezen. Onder meer Nouveau Salquenen (2007 en 2011) uit Wallis, Aagne (2009) uit Schaffhausen, Agriloro (2010) uit Ticino en Tamborini (2012) eveneens uit Ticino. Daarnaast ook uit Genève, St Gallen (De Bündner Herrschaft - oftewel, het land van 'Heidi und Peter'), Vaud, Neuchatel, Bern, Graubunden en Aargau. 

Van deze 10 leveranciers bieden we u de 50 - 60 beste aan. En deze 50 wijnen omvatten inderdaad met tientallen druivensoorten een prachtige representatie van wat Zwitserland op wijngebied te bieden heeft en is wat ons betreft ook een heerlijke afspiegeling van de schoonheid van Zwitserland.

swiss-map

BoS

Even geduld aub

Aanvraag wordt verwerkt...