Skip to Store Area:

Magento Commerce

Uw winkelmand is leeg

Onze Selectie

In onze selectie vindt u altijd die wijnen die op dit moment extra in de belangstelling staan en die wij extra voordelig kunnen aanbieden. U vindt onze aanbiedingen op de pagina met Speciale aanbiedingen.

 

Momenteel hebben we 2 prachtige wijnen uit  het Genève kanton in de aanbieding. Dat zijn:

 

Chasselas de Peissy. Chasselas de PeissyChasselas is een typisch Zwitserse wijn van een typisch Zwitserse druivensoort. De Chasselas (ook wel Fendant). In Zwitserland wordt deze wijn bij iedere gelegenheid als gepast gezien. Een heerlijk frisse wijn en inderdaad altijd goed. Als aperitief, bij groentegerechten, pasta of vis. Klik hier voor de aanbieding.

 

Gamay Rosé de Peissy. Gamay Rosé de PeissyNet als de Chasselas is ook de Gamay voornamelijk Zwitsers. In tegenstelling tot de Chasselas komt de Gamay echter ook enkele malen in andere landen voor. Eveneens een heerlijke wijn als aperitief die in de wintermaanden iets minder koel gedronken moet worden dan in de zomer. Dan heeft het deze wijn echter een heerlijk verwarmend effect die uitstekend bijdraagt aan de sfeer met familie of vrienden. Ook uitstekend geschikt voor de (gekruide) pasta's en visgerechten. Klik hier voor de aanbieding.

 

 

Even geduld aub

Aanvraag wordt verwerkt...